Android Navigasyon Tom Tom Türkiye İndir !

17 Mart 2013 Pazar
Merhaba arkadaşlar. Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte akıllı telefonlar artıyor ve daha fazla değişik özellikler, şaşırtacak özellikler akıllı telefonlara getiriliyor. Akıllı telefonlarda bulunmasını istediğimiz özelliklerden biri de navigasyon. Bu yazımızda sizlere Android navigasyonlar hakkında bilgi ve Android navigasyon indirme linklerini vereceğim.

1. TomTom Türkiye Navigasyon(Android): Türkiye'de ve dünyada kullanabileceğiniz en iyi Android navigasyon uygulamalarından biri diyebilirim. Kullanıcı sayısı 50 milyonu geçen, araç sürücülerinin kullandığı TomTom navigasyon en güncel yol haritasıyla kullanıcılarına güven veriyor. Ayrıca trafiğin en yoğun zamanları, trafik lambaları vs. özelliklerde ekstra özellik katıyor.

Navigasyonun en önemli özelliği ise hem zaman hemde yakıttan tasarruf edebileceğiniz rotaları size göstermesidir. Hedefe en kısa sürede ulaşabileceğiniz rotaları size önerir. Türkiye için hazırlanmış olan bu navigasyon uygulaması dünyanın birçok ülkesinde de satışa sunulmakta.

Google Play'de 62,47 dolardan satışa sunuluyor. Yorumlardan görüldüğü gibi çoğu kullanıcıları memnun.

Google Play  üzerinden 62,47 dolara satın almak için aşağıdaki resime tıklayın:
 


İlgili Aramalar: Android navigasyon indir, en iyi navigasyon programı, android navigasyon uygulaması türkiye, türkiye navigasyon android, tom tom türkiye indir, navigasyon apk

0 yorum:

Yorum Gönder