General Mobile Discovery - İnceleme

2 Kasım 2013 Cumartesi

General Mobile tarafından Türkiye'de Discovery adıyla satışa sunulan akıllı telefonu birlikte inceleyelim.

Özelliklerine göre fiyatının diğer akıllı telefonlara göre az olması adından sürekli söz ettiriyor. Satışa sunulduğundan sonra çok sayıda kişi General Mobile Discovery'i satın aldı. Bakalım gerçekten de iyi mi?

Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemiyle gelen telefona sürekli yazılım güncellemeleri geliyor. Bu da firmanın gerçekten ilgili olduğunu gösteriyor.

İlk piyasaya sürüldüğünde sadece 4 GB dahili hafızası bulunan Discovery'nin yakın zamanlarda 16 GB dahili hafızalı modeli de satışa sunuldu. Dört çekirdekli Quad Core işlemciye ve 1 GB RAM'e sahip bu akıllı telefon ile kasma ve donma sorunu olmadan tüm Android oyunlarını oynayabilirsiniz. Gerçekten güçlü bir işlemciye sahip.

General Mobile Discovery, 8 MP'lik arka kamera ve 2.0 MP'lik ön kameraya sahip. Autofocus ve flaş özellikli olan kamera ayrıca tek tuşla 21 saniye içinde 99 adet fotoğraf çekebiliyor.

General Mobile Discovery ile çekilen fotoğraflar:
(Resimleri büyütmek için üzerine tıklayın.)











1280x720 çözünürlüğünde 4.7 inç HD IPS ekran, 3G, GPS,Wi-Fİ,Bluetooth 4.0 gibi özellikler sunan Discovery, internet konusunda da 1.500 - 2.000 TL arası akıllı telefonlar ile yarışıyor. 42 Mbps HSPA hızı sağlayan General Mobile Discovery ile internette hızlı şekilde dolaşabileceksiniz.


Beyaz, siyah, pembe ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulan Discovery, özelliklerine göre oldukça uygun fiyattan satışta. 4 GB'lık modeli 600-700 arası ve 16 GB'lık modeli 650-750 arası bir fiyatla müşterilerini bekliyor.

NEREDEN SATIN ALABİLİRİM?
SanalAbi olarak tavsiyemiz Hepsiburada.com'dur. Çünkü birçok kişinin güvenilir tercihi HepsiBurada, diğer internet siteleri veya mağazalardan çok daha uyguna satışa sunuyor.

  • 4 GB'lık modeline buradan ulaşabilirsiniz.
  • 16 GB'lık modeline buradan ulaşabilirsiniz.
VİDEO - İNCELEME

0 yorum:

Yorum Gönder